Klein, kleiner, kleinst.

Zo zit ik hier te genieten in de woonkamer met mijn muziekje aan en kijkend naar mijn nieuwe liefdes paar. Wat zijn ze mooi.. Och wel weer zwart maar hé , het is niet altijd carnaval.

Ze zitten best strak . Ik ben meer van de kleine maat familie en dan bedoel ik dat maat 36 ook nog vaak te groot is. Dan hoor ik: ” Sorry mevrouw, kleiner hebben we ze niet”. Nee ik kan er toch ook niks aan doen dat ik kleine voeten heb. Net zoals vrouwen die te grote voeten hebben. Zij horen altijd:” Nee mevrouw, groter hebben we ze niet”. Ja hallo en de middenmoot dan? Ja, die hebben mazzel. Maat 38 en maat 39 zo ongeveer de meest gedragen maten in Nederland. Altijd een ruime keuze in de uitverkoop. Planken vol, van pumps tot mooie laarzen. Dan struin ik naar mijn maat 36 en dan zie ik zo’n zielig rekje met hoogstens 10 paar staan, het is niet eerlijk. Maar dames van de middenmoot, ik weet ook heus wel dat niet alles bij jullie koek en ei is. Want dan mogen jullie wel een ruime keuze hebben, vaak is jullie maat ook als eerste uitverkocht terwijl ik dan sta te grinniken met mijn maat 36 in mijn handen. Het is eigenlijk ook nooit goed. Want dan heb je eindelijk je maat te pakken in de uitverkoop nog wel. (je zag die ‘bitch’ naast je, al azen op je mooie toekomstige paar.) en dan zit de rechter te los! Dat was de ‘pas’schoen, helemaal verlept en verlopen. Terwijl je linkerkant perfect zit! Tsja natuurlijk is dat het laatste paar, dus of een extra korting vragen en altijd met een onevenwichtig gevoel blijven lopen of ze weer terug zetten en kijken hoe mevrouw staar-oog JOUW pumps in pikt. Het blijft een dilemma!