Power Chicks

Een sprintje trekken? Geen probeem! Tram, trein, bus, nog 1 minuut en de deuren gaan dicht. Haal ik het?? Gelukkig net gehaald. Ik dank mijn allstars.  Ik zie op het perron een vrouw staan met hakken en een kokerrok, zij heeft minder geluk gehad. Ik geef haar geen ongelijk dat ze een trein later pakt. Op die palen rennen en een enkel verzwikken is ook geen optie, alhoewel…

Voor het goede doel en een paar nieuwe hakken hebben heel wat vrouwen wel wat over. Een sprintje trekken op stiletto’s, sportvrouwen zijn het! Er zijn al meerdere acties georganiseerd voor het goede doel. Hierbij mogen vrouwen op minimaal 10 cm hoge hakken een sprintje trekken en eenmaal bij de finish mogen ze een nieuw paar hakken uitzoeken. Niet slecht, al zie ik mezelf dit nog niet helemaal voor elkaar krijgen.

Tegenwoordig zie je de power vrouw meer en meer op hakken. De filmbusiness heeft deze trend ook opgepakt en laten de chicks met guns, een perfect lichaam en een paar killerheels klopjacht maken op misdadigers. Deze nieuwe actie babes zijn de toekomst. Ik vraag me dus wel af hoeveel takes ze nodig hebben om bij te komen. Want zeg nou zelf, na een straat en een trap en nog een trap beginnen mijn voeten al te tintelen. Wat overigens niet wil zeggen dat ik opgeef! Want zo zie ik het, als opgeven! Ik moet en zal ze aanhebben zolang mijn afspraak duurt. Soms maak ik een soort belofte met mijn schoenen, jullie mogen vanavond mee en ik zal jullie dragen totdat ik weer thuis ben. Dan slinger ik jullie in een hoek en wens voor de volgende keer noooooit meer hakken aan te doen.